domingo, 6 de febrero de 2011

Desdobla't

Uno de los primeros trabajos que hemos hecho es el de creación de una MARCA, en este caso tenía que ser una empresa de traducción. 
Después de reflexionar qué queríamos hacer, nos decantamos por el doblaje en catalán, y el nombre de la empresa sería Desdobla't
A continuación os dejamos un breve resumen de lo que sería Desdobla't.
DESDOBLA’T es una empresa de doblatge de produccions cinematogràfiques  que ofereix a aquells amants del bon cinema la possibilitat de veure les millors pel·lícules dels millors directors a la llengua pròpia. 

El nostre nom es  DESDOBLA’T  ja que oferim un altra possibilitat als amants del bon cinema. Desdobla’t perquè has de obrir-te a les noves oportunitats, disfrutar del que t’agrada de la forma que t’agrada, la teva llengua també la trobaràs al cinema i a les produccions televisives més rellevants.
Desdobla’t prové de la paraula doblatge i desdoblar a la mateixa vegada, creem que hem pogut fer un joc de paraules, es tracta de una paraula directa y penetrant, ja que transmiteix directament la necessitat de obrir-se a la possibilitat de veure la pel·lícula.

La nostra empresa es de creació recent i es troba en el mercat des de els inicis del 2010. Estem orgullosos de fomentar el doblatge del cinema en català. I estem disposats a revitalitzar aquest sector i a que assolisca en el mercat la importància que es mereix. Des de Desdobla’t estem segurs que anem a conseguir les nostres objectius amb èxit.
“Desdobla’t, cinema de qualitat i en la nostra llengua”


Decidimos ir más allá y crear una serie de 3 carteles y 3 spots en la que mostrábamos 3 actrices y 3 escenas de películas dobladas por nosotros en catalán. 

3 CARTELES:


3 SPOTS:No hay comentarios:

Publicar un comentario